Dansk guide til DriverScanner

Er du også træt af at bruge flere timer på nettet for at søge efter drivers til dit lydkort, netkort, bundkort eller skærmkort?

Så læs denne danske guide til hvordan du let opdaterer alle dine drivers med blot et par kliks.

Drivers i Windows er små software installationer, der sørger for at alle de hardware enheder du har installeret i Windows fungerer optimalt og ikke skaber komplikationer - har du ikke de nyeste drivers, så kan du risikere at f. eks dit skærmkort opfører sig utidigt eller dit netkort ikke kan finde din Internetforbindelse.

Download knap til installation af DriverScannerSådan opdaterer du dine drivers

DriverScanner er det bedste kommercielle program udviklet til opdatering af drivers i Windows og så er alle funktioner på dansk.

DriverScanner finder simpelthen alle de manglende drivers i dit system og sørger for en komplet opdatering - efter en scanning og download af nye drivers vil du ikke længere opleve problemer med hardware drivers i Windows - læs mere i vores guide her:

1. Download DriverScanner. Følg den danske installationsguide og starter efterfølgende DriverScanner.

Vælg dansk som sprog i installationen

Start installationen af DriverScanner

Afslut installationen af DriverScanner


2. Når du har startet DriverScanner vil programmet automatisk begynde at scanne Windows for gamle og fejlagtige drivers. Det tager kun cirka 20-30 sekunder.

Lad DriverScanner scanne din PC for forældede drivers


DriverScanner vil nu præsenterer dig for de hardware enheder som har forældede drivers installeret. Du kan via oversigten se præcist hvilke enheder det drejer sig om.

DriverScanner har afsluttet sin scanning og viser dig hvilke drivers du sikkert kan opdatere


Ønsker du få DriverScanner til at downloade og installerer de nyeste drivers til de valgte hardware enheder, så skal du blot klikke på knappen "Hent alle". Du vil nu blive viderestillet til en side, hvor du skal registrere DriverScanner for at få fuld adgang til alle funktioner i programmet.


Download knap til installation af DriverScannerAfinstallation af DriverScanner

Sådan afinstallerer du DriverScanner i Windows

DriverScanner er en softwareløsning, der er udviklet til at fjerne forældede drivers som er installeret på dit system i Windows. Drivers er software komponenter til hardware enhder, der sørger for at kommunikationen mellem enheden og computeren fungerer korrekt. Forældede drivers på en computer kan forårsage systemnedbrud og reducere computerens ydeevne.

Hvis du ønsker at afinstallere DriverScanner igen, efter du har fjernet de forældede drivers og downloadet de nyeste, så skal du blot følge disse anvisninger:

  1. Start Windows op og vær opmærksom på, at du er logget ind med administrator rettigheder.


  2. Klik på knappen "Start" (nederste venstre hjørne) og vælg Kontrol Panel. Klik på ikonet Programmer og vælg Programmer og Funktioner. En dialogvindue vil åbne og du har en oversigt over alle de programmer som er installeret på din computer.


  3. Find "DriverScanner" i oversigten og klik på dobbelt-klik på navnet. Det vil nu starte afinstallationen af DriverScanner.


  4. Klik på Next i afinstallationsvinduet og vælg DriverScanner i listen over Uniblue programmer. Klik på Next for at starte afinstallationen. Klik efterfølgende på Finish i "Successful Uninstall" dialogvinduet for at afslutte afinstallationen.


  5. Genstart din computer, så Windows kan fjerne alle de midlertidige filer og gemme ændringer i systemet.