Download Toshiba Drivers

Mangler du drivers til din Toshiba computer? Eller er de nuværende Toshiba drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede Toshiba drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


Som verdens niende største fabrikant af integreret elektronisk udstyr og elektronik, er Toshiba en industriel gigant. Over 160.000 ansatte rundt om i verden fremstiller et varieret produktsortiment, der spænder fra flash-hukommelse og mikroprocessorer til notebook computere, strømgenereringsudstyr og medicinsk udstyr. Toshiba Corporation har over 360 datterselskaber over hele verden, som betjener forskellige markedssegmenter herunder forbrugere, forretningsliv, detailhandlen, andre producenter, akademiske faciliteter, hospitaler og medicinske faciliteter, samt kommunale myndigheder. Selskabernes årlige salg har passeret 53 mia. dollar.


Toshiba computer


Dette gigantiske firma kan spore sine rødder langt tilbage i det 19. århundrede. Toshiba startede op i 1875 som Tanaka Seizo-sho (Tanaka Engineering Works), da det blev grundlagt i Japan af Hisashige Tanaka. Denne virksomhed producerede telegrafudstyr. Tanaka Seizo-sho udviklede sig til at blive en førende fabrikant af tungt elektrisk apparatur og ændrede sit navn til Shibaura Seisaku-sho. I mellemtiden blev et andet japansk firma, Hakunetsu-sha & Co., Ltd., grundlagt i 1890 som den første virksomhed i Japan, der producerede elektriske glødelamper. Dette selskab blev forandret til at fremstille konsumentprodukter og fik navneændring til Tokyo Denki (Tokyo Electric Company). I 1939 slog disse to industrielt-førende selskaber sig sammen og blev en integreret producent af elektrisk udstyr under navnet Tokyo Shibaura Senki og blev ofte omtalt som "Toshiba". I 1978 antog firmaet officielt navnet Toshiba.

I løbet af sidste århundrede, fremstillede Toshiba produkter som strømgeneratorer til vandhjul, elektriske vifter, rør til røntgenstråler, rør til radiotransmission, rør til katodestråler, dobbeltspolede elektriske pærer, radiomodtagere, støvsugere. elektriske vaskemaskiner og køleskabe, radar, riskogere, turbinegeneratorer til atomkraft og mikrobølgeovne. Toshibas nye århundrede i forretningslivet har omfattet transmissionssatellitter, verdens første laptop, transistorer, RAM, fladskærmsfjernsyn, MRI's, HDD og DVD videooptagere, flash-hukommelse og erhvervelsen af Westinghouses Atomkraftvirksomhed.

I dag, fortsætter Toshiba med at fremstille en forskelligartet blanding af produkter. I USA fremstiller adskillige Toshiba datterselskaber produkter som notebook computere, telekommunikationssystemer, billeddannelsessystemer, harddiske, HD DVD afspillere, HDTV, DVR, anlæg til hjemmebiograf, halvledere, fjernsyn, CT scannere, MR, ultralydsudstyr, røntgenstråleudstyr, nuklear medicin, kopimaskiner, printere, faxmaskiner og industrielt udstyr.

Som computerfabrikant, fokuserer Toshiba på laptop markedet. Toshibas laptop computere har udviklet sig betragteligt siden Toshiba introducerede verdens første laptop PC i 1985. Toshiba har adskillige bemærkelsesværdige laptop serier, som udfylder behov i forretningslivet, krav om mobilitet, innovation og multimedia. For eksempel tilbyder Satellite serien populære funktioner til de fleste behov for mobil databehandling til priser på et fordelagtigt niveau. Qosmio serien er indrettet til, at levere High Definition underholdning. Desuden er Tecra og Satellite Pro serierne designede til at imødekomme forretningsverdenens behov for ydeevne og konnektivitet.

Toshiba fremstiller også tablet computere, som ligner laptop computere fysisk, med undtagelse af at skærmen kan roteres og størrelsen er langt mindre for en tablet computer. Herudover kan brugere skrive, tegne og interagere med interface direkte på selve skærmen. Tablet computere er alsidige værktøjer, som ofte vælges af studenter, som skal tage noter i klassen, så vel som af professionelle forretningsfolk som arbejder meget på farten. Prismæssigt har de tendens til at være dyrere end traditionelle laptops.

Toshibas laptop computere og tablet computere har fortsat udviklet sig siden den første Toshiba notebook kom på markedet. Med diverse produkt serier, som betjener forskellige markeder, skulle enhver computerbruger i høj grad være i stand til at finde en bærbar Toshiba computer, som imødekommer vedkommendes behov. Toshiba har været førende på verdensplan inden for elektronik i mere end et århundrede og fornyer fortsat markedet.Download knap til installation af DriverFinder