Download SoundMax Drivers

Mangler du drivers til dine SoundMax enheder? Eller er de nuværende SoundMax drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede SoundMax drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


SoundMax har hovedkvarter i Taiwan med en fabrik i Kina. Dette selskab producerer computerkomponenter og ydre enheder, som USB audio styreenheder, USB højtalere og satellit højtalersystemer. Over 250 ansatte arbejder på SoundMax fabrikken og producerer omkring 200.000 enheder om måneden. I SoundMaxs produktsortimentet er der bl.a. højtalere designet til iPod og andre MP3 afspillere, USB højtalere, Skype højtalere og en mængde multimedia højtalere til spillekonsoller, laptops og computere.


SoundMax lydsystem


Højtalersystemerne, der er designede til MP3 afspillere er single unit systemer, som tilbyder to højtalere og en input, som kan modtage input fra MP3 afspillere, såvel som fra computere, laptops, CD afspillere og spillekonsoller. Disse er små, bærbare enheder, som gør det muligt for brugere at lægge deres hovedtelefoner væk og bare nyde deres musik.

USB højtalere er små 2.0 CH og 2.1 CH enheder, der kobles til en computer, eller laptop via USB tilslutningsterminaler. Disse enheder er basale stereohøjtalere, hvor pris og ydeevne er i balance. SoundMax Skype højtalere er multimedia højtalere, som tilkobles computere og højtalere. Selv om de er designede med Internet telefonopkald i tankerne, er de også velegnede til brug på en standard computer. Disse højtalere tilbyder hovedtelefon og mikrofon jacks direkte til selve højtaleren sammen med en trykknap, således at det hurtigt er muligt at skifte mellem hovedtelefon og højtalere.

SoundMax fremstiller også 2.1 CH og 5.1 CH satellit højtalersystemer. Afhængig af modellen, er der indbyggede equalizers, LED lights, digitale indikatorer og andre funktioner er også til rådighed. Til computerspillere og filmfans vil et SoundMax 5.1 kanal satellit højtalersystem levere en perfekt 5 kanals Surround Sound lydoplevelse.

SoundMax retter opmærksomheden mod fremstilling af højtalersystemer til computere, laptops og bærbare media afspillere. Denne fokusering gør det muligt for SoundMax, at gennemføre én ting og at gøre det godt. Produktsortimentet tilbyder et SoundMax system for noget nær ethvert budget, eller ethvert behov fra almindelig PC audio og Skype telefonopkald til perfekt Surround Sound lyd ved spil og når man ser film.Download knap til installation af DriverFinder