Download Sound Blaster Drivers

Mangler du drivers til dit Sound Blaster lydkort? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede Sound Blaster drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


Da Sound Blaster for første gang ramte forhandlernes hylder i 1989 tog lydkort hele verden med storm. Man taler om at med introduktionen af Sound Blaster lydkort skete der en revolution indenfor computerlyd. Det var nu muligt for private forbrugere at nyde lyd af høj kvalitet på deres PC uden at være henvist til den forhadte PC-speakers skrattende lyd.


Sound Blaster lydkort


Sound Blaster (også kendt som SoundBlaster uden mellemrum) er det velkednte brand fra virksomheden Creative Labs. Creative Labs er en division af en global organisation, der blev grundlagt i 1981 i Singapore.

Creatives tilgang til lydteknologien har altid været præget af en naturlig nysgerrighed og en kritisk overvejelse om "hvad nu hvis vi gjorde sådan her". Baggrunden for Sound Blasters succes, mener mange eksperter, ligger i denne tilgang hvor kreativ tænkning banede vejen for innovative produkter, der straks faldt i forbrugernes smag.

Det originale Sound Blaster lydkort forvandlede computere fra simple maskiner til tekstbehandling og analysering af tal til multimedia computere, der forenede lyd, video og computerspil. I dag er der ikke tilsvarende hype omkring Sound Blaster, da andre spillere også har bevæget sig ind på markedet for lydkort.

Creative, med Sound Blaster, betragtes dog stadigvæk som en af de førende producenter af lydkort og den bagvedliggende teknologi - f. eks muligheden for at bringe HD lyd codecs til lydkort ved at bruge X-Fi teknologien. De fleste Sound Blaster lydkort er skabt til hardcore gamere, der ønsker det ypperligste indenfor computerlyd. Det er især X-Fi lydkortene som bibringer dette - X-Fi er en forkortelse for eXtreme Fidelity.

Er de Sound Blaster drivers du har installeret på din PC forældede eller fungerer de ikke optimalt? Så kan du benytte DriverFinder til at opdatere dem til de seneste frigivne. DriverFinder understøtter bla. følgende Creative og Sound Blaster enheder:

Sound Blaster X-Fi Titanium HD, Sound Blaster X-Fi HD, Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro, PCI Express Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio, Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio, Sound Blaster Audigy SE, Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional, Sound Blaster Recon3D PCIe, Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series, Sound Blaster X-Fi Titanium, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer osv.

Download knap til installation af DriverFinder