Download SigmaTel Drivers

Mangler du drivers til dine SigmaTel enheder? Eller er de nuværende SigmaTel drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede SigmaTel drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


Som det er tilfældet med mange halvleder- og elektronikfirmaer, er SigmaTel muligvis ikke et velkendt navn blandt kunder. SigmaTel fremstiller computerchips og lignende udstyrsenheder til computere og elektroniske enheder så som den første generation af iPod Shuffle. OEM fabrikanter producerer ikke hvert enkelt stykke silicium på egen hånd. Snarere beror de på de teknologier, som bliver udbudt af andre firmaer, når de sammenstykker deres produkter. SigmaTel har skabte sig et navn som et prisbilligt, højt integreret lydsystem på en chip og fandt vej til over 150 forskellige modeller af MP3 afspillere. Mange forskellige online musikportaler herunder Rhapsody, Napster og Yahoo Music understøtter Sigma Tel chips og hermed beslægtede teknologier.


Mens SigmaTel har kunnet glæde sig over et omdømme for lydsystemer af høj kvalitet og en enorm markedsandel i industrien for bærbare MP3 afspillere, led det også skade efter at have mistet position i forbindelse med iPod Shuffle. Succesfulde teknologiselskaber forstår succesens op- og nedture og SigmaTel fortsatte med at udvikle deres produkter til trods for Shuffle nedturen.

SigmaTel har udbudt integrerede chips til bærbart media udstyr og vundet kontrakter med magtfulde fabrikanter som f. eks Samsung. SigmaTel har gennemført et par nyerhvervelser indbefattet erhvervelsen af IDT 2006, fulgt af en andet i februar 2008 af Freescale Semiconductor. Under de forskellige erhvervelser er mange SigmaTel produkter forblevet betydningsfulde og undergår fortsat udvikling således som SigmaTel portable AV SOC (System on a chip) produktlinjen.

Efter sammenlægningen af SigmaTel og Freescale er virksomhederne i færd med at udvikle et integreret sortiment af multimedia SOC produkter. SigmaTel ”system on a chip” teknologien var engang drivkraften i over 70% af MP3 afspillerne på markedet. I dag fortsætter denne teknologi i mange forskellige produkter inklusive MP3 afspillere, GPS enheder, lydsystmer, digital billeddannelse, TV audio, digitale fotorammer, multifunktions printere og mange andre udstyrsenheder, som er velkendte af forbrugerne. Mens forbrugere anvender disse produkter hver dag, er de muligvis ikke opmærksomme på navnene SigmaTel og Freescale Semiconductor.Download knap til installation af DriverFinder