Download Samsung Drivers

Har du brug for at få opdateret drivers på din PC? Her på PC-Drivers.dk kan du downloade programmet DriverFinder, som hjælper med at finde bla. alle de nyeste Samsung drivers som matcher din PC og de hardware komponenter som er installeret.

Mangler du at få opdateret Samsung drivers på din computer? Så kan du med DriverFinder få opgaven automatiseret og få de nyeste drivers installeret nemt og sikkert - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Samsung er en koreansk virksomhed med en lang historie indenfor forskellige forretningsområder. Tilbage i 1938 grundlagde Byung-Chull Lee Samsung som et eksportfirma, der eksporterede tørrede fisk, grøntsager og frugt. Efter 10 år havde Samsung sin egne møller og fremstillingsmaskiner. Den følgende år voksende Samsung i størrelse og ekspanderede til andre brancher som detailhandel, sukkerfremstilling og forsikringer til private. Samsung Electronics Manufacturing, senere kendt som blot Samsung Electronics, blev en integreret del af Samsung koncernen i januar 1969.


Samsung Notebook

Samsung fortsatte med at vokse og ekspandere sine forretningsomåder igennem 1970'erne, hvor fokus på dette tidspunkt var på kemisk og petrokemisk produktion, samt salg af tekstiler og skibsbygning. Mange forskellige Samsung divisioner så dagens lys i denne periode. Det var også i 1970'erne at markedet for elektronik til det private hjem voksede eksplosivt og det samme gjorde Samsung Electronics. I 1977 begyndte Samsung at eksportere farvefjernsyn og i 1980 nåede Samsung en omsætning på 100 milliarder dollars alene i eksport.

I 1980'erne fortsatte Samsung sin vækst og diversifikation - helt ude i rummet. Samsung Aerospace Industries, der startede som Samsung Precision Company i 1977, begyndte at fokusere på rumstationer og rumfasciliteter på månen og hinsides. I 1985 blev Samsung Data Systems oprette som division under koncernen og denne division havde strengt fokus på informationsteknologien. I løbet af 1980'erne opnåede Samsung at blive den største producent af elektronik i hele verden.

Det var i 1990'erne at Samsung introducerede sin første 10 tommers TFT LCD skærm og verdens første 64M DRAM. Sidenhen er Samsung blevet den førende producent af LCD skærme og anerkendt som en af de største producenter af elektroniske komponenter som harddiske, optiske drev, bærbare projektorer, bærbare computere, digitale kamera, videokamaera, mobiltelefoner, fjernsyn, MP3-afspillere, printere og elektroniske brugsgenstande til husstanden.

Samsungs historie går mere end 80 år tilbage i tiden og virksomheden, der startede med at sælge tørrede fisk, er blevet et verdensanerkendt konglomerat.

Download knap til installation af DriverFinder