Download Radeon Drivers

Mangler du drivers til dit Radeon grafikkort? Eller er dine nuværende Radeon drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede Radeon drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


Radeon er et varemærke for en grafisk processor fra ATI. Efter først at være introduceret i 2000 blev gruppen af ATI Radeons grafiske processorer hurtigt et af de foretrukne valg med hensyn til high-end grafikkort. Disse funktionsfyldte grafikkort har altid inkorporeret de seneste grafikinnovationer og præstationsfunktioner. Garvede spilleentusiaster, så vel som 3D designere, vidste at de kunne regne med den nyeste Radeon GPU, når det drejede sig om fantastiske visuelle effekter, spil med exceptionel ydeevne og teknologiske fremskridt.


Radeon Grafikkort fra ATI


I 2006, erhvervede AMD ATI gruppen. AMD har bevaret initialordet "ATI" til mange af ATI teknologierne og produkter, som indbefatter ATI grafikkort. Der findes dusinvis af forskellige Radeon modeller med mange forskellige produktkategorier, som high-end grafikkort til spil, mainstream grafikkort og budget grafikkort. Radeon grafikprocessorer har også gjort deres indtog i de mange generationer og versioner af DirectX, de understøtter. Første generation R100 understøttede DirectX 7.

Radeon serien inkluderede HyperZ teknologi. Radeon 7500 var den sidste grafikprocessor, der blev udsendt blandt R100 serierne. Følgende serier, som R200 indførte gennem R520 de efterfølgende versioner af DirectX og inkorporerede ny teknologi. R600 var bemærkelsesværdig, ved at være den første serie af Radeon kort, som understøttede DirectX, så vel som Direct3D 10.0. Nogle produkter i disse serier understøtter også DirectX 10.1.

ATI Radeons navngivningssystem er temmelig kompliceret ved første øjekast. Efter at dette system dog først er forstået, gør det det nemt, at afgøre hvilket markedssegment, det er designet til. For eksempel bruger grafikkort, der er kommet frem efter udsendelsen af ATI Radeon HD 3000 serierne et navngivningssystem, hvor højere numeriske cifre i modellens navn angiver bedre og højere rangeret grafikkort. Et kort benævnt X800 er et højere rangeret end mainstream X700 eller budget X300. På samme måde angiver HD 2900 større ydelser og funktioner, end et HD 2600 (mainstream), eller HD 2400 (budget).

Som alle hardware udstyrsenheder kræver Radeon kort enhedsdrivers for at kunne kommunikere med computerens operativsystem. Radon er kommet med en innovativ pakke af drivers kendt som "ATI Catalyst". Mens de fleste computerdrivers udfører deres funktion uden megen, hvis overhovedet nogen brugerinteraktion, kommer Catalyst med et Catalyst Control Center, hvor brugere helt og fuldt kan konfigurere deres Radeon grafikprocessor. For eksempel kan brugere presse deres grafikkort til forøget ydelse, konfigurere multiple monitorer eller foretage justeringer ved at bruge indbyggede guidesystemer.

ATI Radeon grafikkort startede med at være high-end grafikkort for spillere og designere, som stiller krav om den bedste grafiske ydelse. Mainstream og budget modeller tilbyder andre brugere et kvalitets grafikkort med færre funktioner og til lavere priser.Download knap til installation af DriverFinder