Download NETGEAR Drivers

Mangler du drivers til dit NETGEAR netkort eller router? Eller er dine nuværende NETGEAR drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede NETGEAR drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


NETGEAR startede i 1996 og blev hurtigt et velrenommeret netværksvaremærke i hjem og i mindre virksomheder verden over. Patrick Lo og Mark Merrill grundlagde firmaet i midten af 1990’erne, netop som nogle forbrugere begyndte at udstyre deres hjem med endnu en computer. NETGEAR produkter henvender sig til et behov på de markeder, der udgøres af hjemmekontorer og mindre virksomheder. Eftersom man til hjemmebrug og i mindre virksomheder almindeligvis ikke har IT-afdelinger, er let brugbarhed, ydeevne, kvalitet og pålidelighed kendemærker for NETGEAR produkter.


NETGEAR printserver


Over 100 produkter er opdelt i tre hovedkategorier: Bredbånd, Ethernet netværk og Trådløst netværksbrug. Over 17 millioner enheder er blevet sendt ud siden NETGEAR startede. I 2007 rapporterer NETGEAR om en indtjening, der oversteg 728 mio. dollar. Eftersom NETGEAR fokuserer på hjemmebrugere og mindre virksomheder bliver produkterne solgt gennem globale salgskanaler som VAR-forhandlere, direkte videresælgere på lokal markedet, online detailhandlere og traditionelle detailhandlere som Best Buy, Staples, Office Depot og CompUSA.

Blandt de forskellige NETGEAR produkter på markedet er et fuldstændigt sortiment af routere og gateways, konvertere, netværkskort, VPN routere, SSL koncentratorer, lagringsløsninger, access points og trådløse kontrolenheder, print servere, VOLP produkter, Powerline trådløse access points og Ethernet netværkskort og digitale media modtagere. Blandt de nyeste innovative NETGEAR produkter til hjemmebrug er NETGEAR Digital Entertainer, Denne digitale media modtager er kommet i en standard og en HD version. Digital Entertainer gør det let at streame musik, video, Internet radio og andre multimedia oplevelser fra en computer til fjernsyn på hjemmenetværket.

Et andet NETGEAR produkt, der er ved at finde vej ind i hjemmene, er det trådløse spillenetværkskort. Denne udstyrsenhed muliggør at Ethernet-Ready spillekonsoller kan blive koblet til det trådløse netværk til brug ved Internet spil ved at bruge en Plug-n-Play installation.

NETGEARs WiFi telefon med Skype sætter Skype-brugere i stand til at foretage gratis opkald til andre Skype brugere, hvad der ikke er usædvanligt for en Skype telefon. Hvad der er usædvanligt ved denne model er, at NETGEARs trådløse Skype telefon gør det muligt for brugere at foretage deres opkald fra et hvilket som helst WiFi hotspot, hjemmefra, fra kontor, eller via et offentligt trådløst opkaldssted, som ikke kræver browser-baseret bekræftelse af identitet.Download knap til installation af DriverFinder