Download Microsoft Drivers

Mangler du drivers til din Microsoft computer? Eller er de nuværende Microsoft drivers forældede? Så kan du med fordel benytte DriverFinder til at downloade de allernyeste drivers og opdaterede Microsoft drivers på din PC.


Download knap til installation af DriverFinder


Selvom de fleste forbinder Microsoft med Redmond, Washington, er Microsofts rødder i New Mexico, hvor det blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Poul Allen. Kort tid herefter flyttede selskabet til staten Washington. Den første store succes i Microsofts historie var partnerskabet med IBM. IBM computere blev markedsført med Microsoft DOS operativsystemer. Operativsystemer kom og forsvandt gennem årene inklusiv forskellige versioner af MS-DOS og OS/2. Samtidig med at den personlige computer havde fremgang undergik Microsoft Windows en vigtig udvikling. Microsoft Windows operativsystem udviklede en udvidelse af den grafisk brugerflade baseret på MS-DOS operativsystem og gjorde det til Microsoft Windows – fra Windows 95 og frem til Windows 7, samt Windows 8 som bliver lanceret i 2012.


Microsoft Mus


Hver ny generation af Windows bragte nye innovationer og distancerede sig hurtigt fra OS/2 operativsystemet. I begyndelsen af 1990’erne, blev Windows det foretrukne operativsystem frem for OS/2. Større brugerversioner af Microsoft Windows gennem årene indbefatter Windows 3.0, Windows 95, Windows 98, Windows XP og Windows Vista, Windows 7 og nu det nye Windows 8. Ud over disse versioner skabte Microsoft også operativsystemer og applikationer til forretningsverdenen, så som Windows NT og Microsoft Office.

Windows 95 var bemærkelsesværdig ved at have en "Start" knap og en radikal ny brugerflade. Over en million kopier af Windows 95 blev solgt i løbet af de første fire dage efter at være bragt på markedet. Windows 98 tilføjede support til flere udstyrsenheder sammen med en mangfoldighed af Internet relaterede funktioner. I 2001 blev en fuldstændig ny brugerflade introduceret med Windows XP. Windows XP kom i to versioner: Home og Professional. I 2007 blev denne brugerflade igen erstattet ved introduktionen af Windows Vista.

Ikke blot er Microsoft en dominerende magtfaktor ved at stå bagved udviklingen af det store flertal af personlige computere, Microsoft har også en stærk softwarebase. Produkter som Microsoft Office, som indbefatter Microsoft World, Microsoft Excel, Microsoft Outlook og mange andre produktivitets software applikationer, er blevet ivrigt modtaget på tværs af alle industriforetagender.

Server software til firmaer indbefatter Windows Server 2003, Windows Server 2008, SQL server, Exchange server, Small Business server, BizzTalk server og andre produkter. Eftersom disse produkter bruges i vidt omfang er det nødvendigt med kvalificerede IT professionelle til at supportere dem – Microsoft certificerer IT professionelle ved anvendelse af Microsoft Certification Program.

Microsoft er ikke begrænset til software og operativsystemer, virksomheden producerer også hardware og spillekonsoller. Hardware indbefatter computermus, keyboards, præsentationsprodukter, aflæsere af fingeraftryk, produkter til Internet kommunikation, så som webcams og hovedtelefoner, media afspillere og Media Center produkter. Microsoft har næsten 80.000 ansatte i over 100 lande. I 2007 var overskuddet på over 51 mia. dollar. Microsofts produktsortiment indbefatter operativsystemer, serversystemer, software, hardware, redskaber til udviklere, Windows Live, Xbox spillekonsoller, Windows Mobile og Zune. Macintosh computere vinder markedsandel igen og andre operativsystemer, som Linux, er ved at blive populære. Hertil kommer, at open source software, så som OpenOffice, er ved at opnå udbredt accept. Forsøg, fra Microsofts side, på at overtage Yahoo er slået fejl. Imidlertid er Microsoft indtil nu forblevet den dominerende magtfaktor inden for computerindustrien.Download knap til installation af DriverFinder