Download Creative Drivers

Er de Creative drivers som er installeret på din computer forældede eller fungerer dit Creative lydkort ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagsen.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Creative drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Creative drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Creative forsyner forbrugere verden over med multimedia produkter af høj kvalitet. Creative er bedst kendt for sine Sound Blaster lydkort og ZEN digitale musikafspillere. Imidlertid fremstiller firmaet også MP3 afspillere, webcams, keyboards, højtalere, hovedtelefoner, bærbare media centre og PC periferiudstyr. Creative blev dannet i 1981 i Singapore med fokus lagt på multimedia. Sound Blaster lydkort blev udvklet i 1989 og blev hurtigt standard for PC lydkort.


Creative Labs Enhed

Grundlæggeren Sim Wong Hoo nærmede sig teknologien med spørgsmål som:

  • Hvad, hvis?
  • Hvorfor?
  • Hvorledes?

Hoo's nysgerrighed blev omformet til en skabende tilnærmelse til teknologien. Creatives produkter stræber mod at være innovative og legende. Sound Blaster lydkortet var det første af mange nye produkter fra dette firma. Mange har senere anset introduktionen af Sound Blaster, som lidt af en multimedie revolutionen. I dag sætter Creative fortsat standarder. Faktisk er Creative ansvarlig for Xtreme Fidelity, også kendt som X-Fi, lydplatform. Popular Science nævnte Creatives X-Fi standarder i deres opregning af "Best of What's New in Home Entertainment".

Eftersom det er et globalt firma, har Creative et ekstensivt netværk af faciliteter rundt om i verden. Det samlede hovedkvarter er beliggende i Singapore, hvor forskning og udvikling, design, produkt- innovation, salg og markedsføring, distribution, logistik og teknisk support alt sammen koordineres. Herudover er Creative Labs America, Creative Labs Europe og Creative Labs Asia alle sammen datterselskaber af den oprindelige Creative organisation.

I 2006 oversteg Creatives netsalg 1 mia. dollar. Produkter, som personlige digitale underholdningsafspillere, digitale videokameraer, webkameraer. lydkort, docking systemer, højtalere, hovedtelefoner, øretelefoner, headsets, musik keyboards, computer keyboards og mus har bidraget til dette store overskud. Creative Lab's Sound Blaster lydkort har muligvis startet en multimedia revolutionen, men fører de stadig an? Ja. I dag fortsætter Sound Blaster lydkort deres udviklingsbane. Denne serie af lydkort indbefatter kort, der er designet til at spille med X-Fi teknologi, så vel som lydkort designede til oplevelser i hjemmebiografen.

Herudover findes en mangfoldighed af softwareprodukter, der omfatter lydredigering, lydproduktioner, spil, underholdning og musikstyring osv. Blandt lydskabelsesprodukterne er MIDI afspillere, "sound fonts", lydoptagere og lydredigeringsprogrammer. Underholdnings software indbefatter en karaoke afspiller og media underholdningscentre. Programudviklingsværktøj og media filstyrere er til rådighed til brug for administration af multimedia samlinger.

Creative Alchemy er et redskab, som tager sig af problemer omkring lyd med hensyn til visse spiltitler, der kører under Windows Vista. Hvad der sker under Vista er, at titler som bruger EAX, eller DirectSound3D ofte udsender stereolyd uden nogen effekt på grund af fjernelsen af Vendor Extension mekanismen. Ved at bruge Creative Alchemy, kan brugeren genoprette lyden med dens fulde styrke. Creative har helt sikkert sat sit spor - og vil fortsætte med at være en af de større producenter af computer hardware udstyr.Download knap til installation af DriverFinder