Download Compaq Drivers

Er de Compaq drivers som er installeret på din computer forældede eller fungerer dine Compaq enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagsen.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Compaq drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Compaq drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Man skal forestille sig, at man forlader et større aktieselskab, Texas Instruments, sammen med sine to andre partnere for hver at investere 1000 dollar for at oprette et nyt firma med det formål, at ville producere en ny bærbar personlig computer. Det var således, at Compaq Computer Corporation startede i 1982. De tre seniordirektører i Texas Instruments, Ron Canion, Jim Harris og Bill Murto, fremlagde udkast til deres ideer på en dækkeserviet i en postejcafé i Houston og henvendte sig så til et firma, der gav sig af med kapitalspekulation.


Compaq Laptop

Ved slutningen af det følgende år, rejste Compaqs Initial Public Offering (børsnotering) 67 mio. dollar på NASDAQ og over 53.000 bærbare Compaq computere blev solgt. Compaq satte en rekord for første års overskud med over 111 mio. dollar, som blev tjent på det første års drift. Compaq fortsatte med at slå overskudsrekorder i US i de følgende år og var det selskab, der var hurtigst til at komme på Fortune 500 listen.

I 1995, efter en række udvidelser og udviklingen af utallige stationære computere, laptops og pen-baserede computere, opnåede Compaq positionen, som nr. 1 i verden med hensyn til markedsandel af computere. I de følgende år fortsatte Compaq sin vækst, modtog ridderslag fra Forbes Magazine, indgik en aftale med Radio Shack, opnåede DEC og registrering af domænenavnet Alta Vista.

Yderligere fornyelser fulgte, herunder introduktionen af iPAQ Pocket PC og iPAQ Home Internet Appliance, samarbejde med Walt Disney Company, Microsoft, Starbucks og Yahoo og anerkendelse af at være blevet ledende inden for trådløs teknologi.

Det er ikke mærkeligt at HP fandt Compaq tillokkende og i 2002 besluttede Compaq og HP at fusionere og dannede en 87 mia. dollar global teknologivirksomhed. Compaqs produkter indbefatter notebooks, computere, lommecomputere, printere, digitale kameraer, fjernsyn og tilbehør. Ligesom de to mærker Compaq og HP fortsætter med at eksistere som selvstændig brands i forhold til de produkter som bliver udviklet og markedsført. Således kaldes iPAQ transmissionslinjen nu HP iPAQ. Denne linje indbefatter iPAQ GPS systemer, PDA og PDA telefoner. På den anden side forbliver Compaq Presario linjen under Compaq navnet.

Compaq var en af pionererne i fabrikationskonceptet "Build to Order", hvor forbrugere kunne få deres Compaq computer opbygget efter behov og præferencer. I dag fortsætter denne tradition. Brugere kan opbygge adskillige modeller af Presario computeren efter deres egne speficikationer, herunder valg af hvilket operativsystem, der skal installeres, type af processor og hastighed, skærm, hukommelse, grafikkort, netværk, harddrive, CD/DVD drive og tilbehør.

Vejledning i hvordan man opbygger et selvvalgt system, bliver tilbudt online, hvor en basismodel er blevet lagt frem med en række standardforslag, der er udvalgt på forhånd.

Brugeren vælger ganske enkelt de ønskede muligheder, placerer ordren og computeren bliver opbygget og sendt afsted. Både Compaq og HP har en lang, succesfyldt forhistorie. Visionære grundlæggere, kvalitetsprodukter og teknisk innovation i forbindelse med fusion og erhvervelser har skabt et teknisk magtcenter.Download knap til installation af DriverFinder