Download Canon Drivers

Er de Canon drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer dine Canon enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Canon drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Canon drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Canon startede som et firma, der fokuserede på at fremstille kameraer af høj kvalitet. I 1936 introducerede Canon det første 35 mm kamera med focal plane, kendt som Hansa Canon. Filmkameraernes død har ikke stoppet Canon. Faktisk fortsætter Canon med at udvikle billedoptagende produkter af høj kvalitet herunder digitalkameraer, kopimaskiner, styreenheder og telefaxapparater.


Canon Powershot

Siden det første Hansa Canon kom frem i 1930’erne og indtil nutidens Canon digitalkameraer af høj kvalitet, har både amatører og professionelle fotografer haft tillid til produkter fra Canon. Præsentationen af den første printer på størrelse med en hånd, som let kunne tilsluttes et digitalt kamera, forbandt Canons fotografiske ekspertise med dets printerteknologi. Selv om navnet Canon er synonymt med fotografering, er Canon blevet en førende nyskaber inden for andre teknologier.

I 2004 blev Canon placeret som nr. 3 i verden med hensyn til samlet antal af udstedte US. patenter. I løbet af firmaets 7 årtier, er de blevet tildelt over 26.000 patenter. Blandt de mest bemærkelsesværdige patenter er:

  • Bubble jet printing
  • Plain paper copying devices
  • Laser beam printer engine
  • Optimal image stabilizers
  • Eye control focus systems
  • Binoculars
  • Broadcast lenses

Canon U.S.A. er placeret i Lake Succes, New York, under ledelse af præsident og CEO Yoroku Adachi. Produktsortimentet i dag indbefatter kameraer og linser, kopimaskiner, billedarkiveringssystemer, printere, scannere, telefaxapparater, camcorders, broadcast udstyr og andet specialiseret udstyr til billedoptagelse. Canon kører alle sine funktioner i overensstemmelse med kyosei-filosofien. Dette betyder: "Alle folkeslag, uden hensyntagen til race, religion, eller kultur skal leve i harmonisk forståelse og arbejde sammen i fremtiden". Kyosei kan også oversættes med betydningen: "det fælles gode".

Canon inkorporerer kyosei i alle sine processer fra forskning til distribution. Eftersom det fælles gode er en drivkraft for Canon, sponsorerer virksomheden også utallige miljømæssige, sociale og uddannelsesmæssige programmer. Canon markedsfører sine produkter til forbrugere, forretningsliv og industrier. Forbrugere er godt bekendte med produkter fra Canon, så som kikkerter, digital- og filmkameraer, kopimaskiner, printere, telefaxapparater, camcorders og scannere. Andre produkter indbefatter løsninger til netværksvideo, projektorer, visualizers og regnemaskiner. Forretningsverdenen bruger i almindelighed Canon produkter i deres kontoromgivelser indbefattet kopimaskiner, digital presses, multifunktionsprodukter, printere og mikrografik. Systemer for mikrografik inkluderer scannere, kortlæsere og digitale lagringssystemer.

Udover at opfylde behovene hos forbrugere i forretningsverdenen, forsyner Canon også adskillige industrigrene med produkter til broadcasting og kommunikation, øjebeskyttelsessystemer, systemer til medicinsk billedoptagelse, løsninger til kontraktformulering, motor Canobeam system/free space optics, semiconductor udstyr og indkoder/optoelektroniske komponenter. Hver af disse produktkategorier er fyldt med produkter, der anvendes af industriforetagender, som beskæftiger sig med broadcasting og produktfremstilling og som arbejder inden for det medicinske område.

Hvordan ser så Canons fremtid ud? Canon fortsætter med at udvikle deres teknologier i højt tempo. For nærværende forsker Canon i nanoteknologi, næste generations teknologier (herunder robotteknologi og fabrikation af DNA chips), teknologier vedrørende produktionsudvikling, miljøteknologier, udstyrsteknologier og teknologier omkring kvalitetsstyring. Selv om film hurtigt bliver utidssvarende, nægter Canon at gå i vejkanten. Forvent blot at se "kyosei" i aktion og en mængde af innovative, nye Canon produkter i mange årtier fremover.Download knap til installation af DriverFinder