Download Broadcom Drivers

Er de Broadcom drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer dine Broadcom enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Broadcom drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Broadcom drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


I 1991 havde Henry T. Nicolas III, Ph.D. og Henry Samueli en højtflyvende vision, som involverede bredbåndskommunikation - og Broadband Telecom blev til. Deres imponerende baggrund indbefattede militær erfaring med hensyn til kommunikations IC, akademisk forskning og kommerciel erfaring med telekommunikation. Disse to visionære skikkelser arbejdede sammen i TWR i de tidlige 1980'ere, før end de for en tid bevægede sig ad adskilte spor.


Broadcom Enhed

I 1988 slog de sig igen sammen, da Nicolas overbeviste Samueli (som var Nicolas' første Ph.D. kandidat) om, at han skulle slutte sig sammen med ham i et andet firma, PairGain Technologies. Nogle få år senere bidrog hver af dem med 5.000 dollar til grundlæggelsen af Broadcom. Broadcom's første kunde var TRW, som købte en digital frekvenssynthesizer. De første år omsatte Broadcom for 44.000 dollar. Det følgende år røg overskuddet i vejret til 221.000 dollar, fulgt af over 1 mio. dollar i firmaets 3. år. Firmaet fortsatte med at vokse og udvikle sig med en navneændring til Broadcom, som fandt sted i 1994.

I året 2000 var antallet af ansatte vokset til næsten 2400 og der var et overskud på over 1 mia. På dette tidspunkt havde Broadcast 21 US. patenter. I det samme år sluttede Broadcast sig sammen med S&P 500. Syv år senere oversteg indtægten 3.7 mia. dollar og antallet af US. patenter var blevet forøget til 2000 - en enorm stigning fra blot 21 patenter nogle få år tidligere.

Hvad producerer Broadcom mere specifikt? Semiconductors til direkte forbundne og til trådløs kommunikation. Broadcom chips og teknologi muliggør bredbåndsoverførsel af data, stemme, video og multimedia gennem hjemme-, kontor- og mobilnetværk. Produkterne fordeler sig i kategorier som: wireless LAN, VolP, Bluetooth, kabel, satellit, celle, konsumentelektronik, lille og medium administration, data-telecom netværk, virksomhedsnetværk, DSL, GPS og mobil multimedia.

Broadcom vedbliver med, at være i forreste linje med hensyn til innovation og teknologi med produkter så som processorer, der er i stand til at levere højdefinitionsindhold til mobiltelefoner. Hvis dette i sig selv ikke var imponerende, er disse processorer også i stand til at optage HD video på moblit udstyr. Mange forbrugere er ikke fortrolige med Broadcoms produkter, fordi meget af hvad Broadcom fremstiller er inkorporeret i andre firmaers produkter, så som satellit og kabelsæt top boxe, kabelmodems, residente bredbånd gateways, GPS enheder og Wi-Fi telefoner. Firmaer, som bruger Broadcom teknologi og produkter indbefatter Apple, Dell, Cisco, Echostar, HP, Motorola, IBM, Nortel, 3Com og mange flere. Broadcom's budskab er enkelt: "Connecting Everything” (Forbinder alt).Download knap til installation af DriverFinder