Download Belkin Drivers

Er de Belkin drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer dine Belkin enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Belkin drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Belkin drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Belkin er en hurtigt voksende producent af elektronik med et varieret udbud af produkter indbefattende netværksudstyr, satellit radiomodtagere, iPod tilbehør, tilbehør til hjemmebiografer og tilbehør til strøm. Belkin har sine rødder i Californien, hvor firmaet blev grundlagt i 1983. Som så mange elektronikselskaber startede Belkin op i en garage med to ansatte: Chet Pipkin og Mark Reynoso. Disse to grundlæggere klarede sig godt i deres første arbejdsår og tjente 100.000 dollar. Sidenhen er disse tal steget til over 1.000 ansatte i Belkins foretagender rundt om i verden og et salg på over 1 mia. dollar. I dag styrer Pipkin og Reynoso fortsat firmaet mod rekordvækst.


Belkin Enhed

Belkins produktudbud består af tilbehør til media afspillere, tilbehør til laptop, direkte forbundet og trådløst netværksudstyr, kabler, magnetbånd, tilbehør til hjemmebiograf, ydre enheder til spil, opgraderingskort og løsninger til datacentre. Belkin er velkendt, som førende inden for sammenkobling og kabelføring. Deres direkte forbundne og trådløse netværksprodukter bruges i hjem og forretningsliv over hele verden. For eksempel fremstiller Belkin en righoldighed af adaptere til netværksinterface, routere, kabler, Ethernet omskiftere, magnetbånd og konsoler til netværksbehov, både i virksomhedssammenhæng og til hjemmebrug.

Belkins liste over tilbehør til laptops indbefatter laptop-tasker, køleenheder, magnetbånd, strømadaptere til rejsebrug, trådløse mus, Bluetooth adapters og højhastigheds docking stations. Belkin tilbyder også en bred vifte af "KVM" deleløsninger. KVM står for keyboard, video og mus. Disse produkter gør det muligt for brugere, at kontrollere flere forskellige computere ved hjælp af et keyboard, videokort og mus. Brugere i hjem og mindre virksomheder stiller mindre krav til KVM, end store selskaber. derfor er KVM produkter til brug i hjem og mindre virksomheder udformede til at kontrollere to, eller fire computere fra en enkelt konsol, mens professionelle løsninger giver mulighed for kontrol af hundreder af computere fra et enkelt konsol indbefattet kabelforbundne-, trådløse- og fjernløsninger.

Belkin fortsætter med sin stabile vækst og Inc. Magazine har tildelt Belkin Hall of Fame prisen (2003) og ligeledes mindst to gange placeret Belkin på deres liste over de "500 Fastest Growing Privately Held Companies in the US". Andre anerkendelser indbefatter adskillige placeringer på listen i Los Angeles Business Journal over "Fastest Held Private Companies", så vel som på "Inner City Top 100" listen.Download knap til installation af DriverFinder