Download Audigy Drivers

Er de Audigy drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer dine Audigy lydkort ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Audigy drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Audigy drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Creative Labs skabte sig et navn med introduktionen af Sound Blaster lydkortet i 1989. Sound Blaster blev hurtigt det lydkort, man måtte have og som har æren for at have startet en multimediarevolution indenfor lydoplevelser til computeren. Mange ting har ændret sig siden Sound Blaster kom til verden, herunder hvordan computerbrugere hører lyd via deres computer. At disse første lydkort var revolutionerende for deres tid er indiskutabelt. Nye forandringer, omfattende introduktionen af Sound Blaster Audigy, har gjort det muligt for Creative Labs fortsat at være førende inden for lydkortsområdet.


Audigy Lydkort

Sound Blaster Audigy er rettet mod lydbehovene hos nutidens computerbrugere. For eksempel lytter mange brugere til MP3 musik direkte fra deres computere. Med et Audigy lydkort installeret bliver MP3 lydkvaliteten forøget betragteligt ved brug af 24-bit ADVANCED HD lydteknologien. Hertil kommer, at Audigy supporter multikanal Surround Sound inklusive 5.1, eller 7.1 sound.

Spilleentusiaster vil nyde oplevelsen af Audigy med funktioner, som EAX ADVANCED HD 3.0 og lydeffekter, som 3D positional lyd gennem multiple højtalere.

Udover, at lytte til musik og spille spil på PC'ere, er der mange mennesker, der ser DVD'er eller downloader film. I tidligere tid var stereolyd udmærket. Nu er det imidlertid sådan, at filmfans ønsker, at drage fordel af uindskrænket Surround Sound og høre filmens lyd gennem adskillige højtalere. Herudover bruger mange mennesker nu deres PC'ere, som en del af et omfattende system i hjemmebiografen. Det er nødvendigt for deres lydkort, at de er i stand til at udlæse den ønskede multikanal lyd til de multiple højtalere i hjemmebiografen.

Audigy henvender sig til musikelskeres behov for PC lyd, til videospilsentusiaster og til filmfans i lige høj grad. Yderligere kommer Audigy belæsset med en masser af software heriblandt Creative Software Suite, der består af Creative Device Control, Surround Mixer, EAX Console, Wawe Studio, Speaker Settings, Graphic Equalizer, Sound Font Bank Manager, Smart Recorder, Media Source GO!, Media Source GO! Launcher, Media Source Player og Midia Source Organizer.

Sound Blaster Audigy SE kræver Windows 2000 (SP4), Windows XP (SP2), eller Windows Vista så vel som en Pentium III, Celeron 1GHz, eller en ækvivalent processor.

Herudover skal systemerne have et tilgængeligt 2.1 overensstemmende udvidelsesstik, 128 MB RAM, 600 MB tilgængelig harddiskplads og et CD, eller DVD drive til at installere drivers og beslægtet software. For at kunne høre lyd fra Audigy lydkortet, er det nødvendigt, at systemet har forstærkede højtalere, eller hovedtelefoner.