Download Atheros Drivers

Er de Atheros drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer dine Atheros enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende Atheros drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste Atheros drivers og installere dem i Windows - se her:


Download knap til installation af DriverFinder


Atheros fremstiller et stort udvalg af trådløse produkter, der omfatter trådløse netværkskort, Bluetooth netværksenheder, GPS løsninger og chipsæt, Ethernet produkter og Personal Access Systems (PAS) enheder. Atheros blev grundlagt i 1998 og vægten blev lagt på 5GHz teknologi. I løbet af et tiår blev Atheros en af de teknologisk førende inden for trådløse systemer. Atheos er i dag fortsat en storleverandør af WLAN produkter og har forøget udbuddet af produkter til at omfatte trådløse netværksprocessorer, Bluetooth teknologi og PAS celleløsninger.


Atheros Enhed

Trådløse hjemmebrugere vil opdage, at Atheros WLAN produkter tilbyder en overlegen overføringshastighed og rækkevidde, samt er nemmere at bruge end konkurrenternes produkter, der sammenlignes med. For eksempel kan brugere, som har købt JumpStart for Wireless, installere et Athos-baseret netværk bare ved et tryk på en knap. Når JumpStart for Wireless netværket er blevet oprettet, kan brugere tilføje en hvilken som helst certificeret Wi-Fi Protected Setup udstyrsenhed til netværket så som digitale kameraer, mobiltelefoner, VoIP telefoner, digitale medieafspillere, MP3 afspillere, set-top bokse og enheder til spil.

Microsoft har ubesværet anvendt Atheros WLAN teknologien til implementering i Windows Vista og Windows 7 operativsystemet målrettet hjemmebrug og i virksomhedssammenhæng. Wi-Fi standarden udvikles fortløbende og Atheros er fortsat markedsledende i disse niche. 802.11n standard gør det muligt for WLAN udstyr at kommunikere mere effektivt end tidligere Wi-Fi teknologier så som 802.11a, 802.11b og 802.11g. Eftersom flere udstyrsenheder kræver større båndbredde er nødvendigheden af en intensiveret udvikling af trådløs teknologi blevet større – er er Atheros langt fremme med deres teknologi.

For eksempel er VolP, Microsoft Media Center Standard TV stream og MPEG 2 HDTV blevet meget populært. VolP tilføjer mindst 1 Mbps, Microsoft Media Center TV stream tilføjer mellem 8-10 Mbps og MPEG 2 HDTV tilføjer omkring 20 Mbps per kanal til kravene for båndbredde. Produkter som Atheros XSPAN forsyner op til 300 Mbps reel overførselshastighed.

Atheros udvikler løbende deres produkter ved at kombinere GPS teknologi, hardware og software i én samlet løsning. For eksempel kan anden generation af single chip GPS modtagere sammenkoblet med Orion 3.0 software blive integreret i mobiltelefoner, Personal Navigation Devices og Personal Media Players, hvilket giver en forbedret ny ydeevne og nye funktioner. Radio-On-Chip Mobile (ROCm) er et andet kendemærke på Atheros fornyelser. Disse næste generations af smartphones er hurtigt blevet multimedia computere.

På grund af denne udvikling er behovet for WLAN ydeevne og styrkeeffektivitet også tiltagende. Atheros ROCm løsninger tilbyder høj ydeevne og lav strømstyrke ved Wi-Fi konnektivitet. Deres ROCm produkter bruger 70% mindre strøm i aktiv tilstand (og faktisk ingen strøm ved stand by), end de produkter de normalt sammenlignes med. Denne effektivitet med hensyn til strømstyrke påvirker heller ikke overførselshastigheden. Disse produkter leverer overførselshastighed på højt infrastrukturniveau til trods for deres forøgede styrkeeffektivitet.

Atheros anføres af et team af eksperter i trådløs brug af datanet, herunder den nuværende præsident og CEO, Dr. Craig H. Barret, som har patenter på mere end tyve trådløse og hertil beslægtede teknologier. En stor antal af kunder på verdensplan bruger de teknologier, der er udviklet af Atheros, indbefattet producenter af personlige computere, netværksudstyr og netværksenheder til private forbrugere.