Download Acer Drivers

Har du brug for at få opdateret drivers på din PC? Her på PC-Drivers.dk kan du downloade programmet DriverScanner, som hjælper med at finde alle de nyeste drivers som matcher din PC og de hardware komponenter som er installeret.


Download DriverScanner


Acer er navnet på hardware producenten også kendt under sit virksomhedsnavn Multitech - Acer / Multitech producerer computere og designer en del andre elektroniske enheder til IT. Acer blev grundlag i 1976 i Taiwan og blev på kort tid én af asiens hurtigstvoksende IT-virksomheder i sin branche.


Acer Ferrari bærbar computer


Allerede i 1978 blev Microprocessor Training Center grundlagt som en division under Acer, hvor Acer trænede 3.000 IT-ingeniører med fokus på udvikling af revolutionerende IT-produkter til virksomhedens fremtidige produktportefølje - alle blev også tilbud aktier i virksomheden. Nogle af landvindingerne i Acers tidligere år som virksomhed var bla. Taiwans første masse-producerede PC (personlige computer) til eksport og Taiwans første 8-bit hjemmecompuer - desuden skabte virksomheden Acerland som var Taiwans første deciderede kæde af computerforretninger.

Det var først i 1987 at navnet Multitech endegyldigt blev erstattet med Acer og virksomheden satte alle sejl for at brande Acer som computermærke. Med introduktionen af nye teknologier, samt strategisk og geografisk vækst blev Acer i løbet af 1990'erne og op til idag ét af de største PC brands i verden. På verdensplan beskæftiger Acer på nuværende tidspunkt flere end 5.500 ansatte indenfor salg, udvikling, produktion og markedsføring. Acers salgs- og servicenetværk strækker sig over 100 lande. I 2005 omsatte Acer for mere end 10 milliarder dollars på verdensplan og i 2007 var den omsætning steget til 14 milliarder dollars.

Acer anses for at være verdens andenstørste producent af bærbare computere og verdens tredjestørste producent af stationære computere. Udover fremstilling og produktion af computer, så udvikler Acer bærbare computere, tablet computere, lagringsmedier, håndholdte computere, skærme, projektorer, digitale kamera, fjernsyn og en del mindre elektroniske enheder. Især indenfor bærbare computere har Acer gjort sig bemærket med Aspire og TravelMate serierne, der er velkendte for deres unikke stil, brugervenlighed og multimedia funktioner. Ferrari-serien af bærbare computere er et resultat af et samarbejde mellem Acer og det stærke Ferrari brand.Download DriverScanner