ASUS Drivers

Er de ASUS drivers som er installeret på din PC forældede eller fungerer din ASUS enheder ikke korrekt? Så er det på tide at få downloadet og opdateret din drivers til de nyeste af slagens.

Du kan benytte DriverFinder til at gennemsøge din PC for forældede og manglende ASUS drivers - DriverFinder vil efterfølgende downloade alle de nyeste ASUS drivers og installere dem i Windows - se her:

Download knap til installation af DriverFinder


ASUS er en af ​​de førende producenter af bundkort til både stationære computer og bærbare computere. Alene i 2006 solgte ASUS 55 millioner bundkort og 1 ud 3 computere fremstillet i 2006 indeholdte et ASUS bundkort.

ASUS computer


Porteføljen af ASUS bundkort er imponerende, da ASUS udvikler bundkort til både high-end computere og til almindelige computere til privat brug. Blandt de chipset som bliver integreret i ASUS' bundkort er f. eks NVIDIA, Intel, SiS, VIA og ULI.

Fornyeligt introducerede ASUS en ny teknologi til deres bundkort kaldet "Energy Processing Units", eller EPU. Bundkort udstyret med EPU-teknologien forbruger langt mindre strøm og tillader en hurtigere opstart af computeren - her kan det nævnes at ASUS Express Gate kun behøver 5 sekunder for en komplet opstart af computeren.

ASUS har også udviklet termiske innovationer, der omfatter CPU-kølere som giver en mere effektiv varmeafledning - f. eks reducerer ASUS Lion Square CPU køler varmen i CPU'en med 30%.

Udover fremstilling af bundkort, så tilbyder ASUS også en også en komplet portefølje af elektroniske forbrugsprodukter - computere, notebooks / bærbare computere, lydkort, en mini-PC kaldet "Eee PC", grafikkort, LCD skærme, netværksenheder, harddiske, PDA enheder, servere, webcams og mobiltelefoner.

Mangler du drivers til nogle af de nævnte ASUS produkter, så benyt DriverFinder til at finde, downloade og opdatere dem via din computer.

ASUS notebooks var faktisk blandt de første computere i verden, der opnåede TCO'99 certificeringen - en certificering som stiller høje krav til miljørigtige elektronik komponenter. Krav til TCO'99 certificering er stråling emissionskontrol, batteriforbrug, ergonomi og økologi.

ASUS Eee PC var lidt af en sensation, da ASUS første gang løftede sløret for denne mini-PC. Eee PC er en letvægter indenfor bærbare computere og har en lille 7' tommers skærm, der er velegnet til arbejde når man er på farten. Designet af Eee PC fokuserer på energibesparelse og hurtig opstartstid - der er indbygget trådløst netværk og specielle udgaver af Windows og Microsoft Office.

Selvom bundkort og computerudstyr er hovedforretningen for ASUS, så tilbyder virksomheden også en del andre innovative produkter - bla. en Internet-radio, hvor brugere kan oprette trådløst forbindelse til Internettet og lytte til tusindvis af radiostationer fra hele verden. Denne Internet-radio er en selvstændig enhed som ikke kræver tilknytning til en computer.

På det overordnede plan beskæftiger ASUS over 8.000 ansatte verden over. ASUS har fabrikker, administration og salgsafdelinger i Taiwan, USA, Canada, Bangladesh, Indien, Hong Kong, Indonesien, Malaysia, Singapore, Sydamerika, Tyrkiet, Vietnam, Italien, England, Spanien, Polen, Tjekkiet, Ungarn og Holland. ASUS bliver løbende belønnet med diverse priser for produktdesign, produktudvikling og generelt priser som fortæller at ASUS' produkter er overlegne på mange områder.

Download knap til installation af DriverFinder